19
augustus
2011
|
10:00
Europe/Amsterdam

IJS Global vestigt hoofdkantoor op Schiphol

IJS Global, een grote wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, heeft een huurovereenkomst getekend met Schiphol Real Estate voor een bedrijfspand met een omvang van ca. 2.000 m² kantoor en 5.400 m² bedrijfsruimte op Schiphol Zuid. Het betreft een nieuwe vestiging van IJS Global op Schiphol waarin zich 60 medewerkers vestigen. IJS Global is actief op het gebied van lucht- en zeevracht expeditie, wegvervoer, koerierszendingen, warehousing, douaneafhandeling en supply chain solutions. IJS Global zal begin 2012 de nieuwe locatie betrekken, het pand zal zowel IJS Global Netherlands als IJS Global Headquarters huisvesten. De transactie is namens IJS Global begeleid door Van Gool en Elburg Vastgoedadviseurs.

Sjoerd van Loon, CEO IJS Global: “In april 2010 hebben wij het wereldwijde hoofdkantoor verplaatst van Stamford USA naar Amsterdam. Sinds de oprichting in 2004 hebben wij wereldwijd een snelle groei doorgemaakt. Nu willen we ons hoofdkantoor plaatsen op een locatie die de juiste randvoorwaarden kan bieden voor onze groei. Schiphol biedt ons deze randvoorwaarden.”

“Wij zijn zeer blij met de komst van het hoofdkantoor van IJS Global naar Schiphol. Amsterdam Airport Schiphol is de derde grootste luchthaven voor luchtvracht in Europa en met IJS Global wordt die positie versterkt”, aldus André van den Berg, algemeen directeur Schiphol Real Estate.

IJS Global

IJS Global biedt een breed pakket van logistieke diensten en is actief in 80 landen met 179 kantoren. Alle kantoren werken met iGain waardoor de klanten een volledig transparante supply chain kan worden geboden. Door de multimodale aanpak en de constante drive naar nieuwe logistieke oplossingen bieden wij onze klanten een hoogwaardige pakket aan diensten. Er worden specifieke diensten geboden voor klanten in de volgende sectoren: pharma, medtech, relief, aerospace & defense en energy. Meer informatie op www.ijsglobal.com

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en de exploitatie van commercieel vastgoed.