Amsterdam,
11
juni
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Het Schipholfonds schenkt nieuw schoolplein aan De Vier Windstreken

Samenvatting

Het Schipholfonds heeft gisteren € 60.525,25 gedoneerd aan OBS De Vier Windstreken in Amsterdam Noord. Tom Egbers, voorzitter van het Schipholfonds, overhandigde de cheque van € 60.525,25 tijdens de feestelijke opening van het nieuwe schoolplein aan directeur Ferdinand van Veen. Met deze donatie kon de school een groot deel van het geheel vernieuwde schoolplein realiseren. Ook de leerlingen van De Vier Windstreken hebben hun steentje bijgedragen aan het nieuwe schoolplein door mee te doen aan een sponsorloop.

Tom Egberts
Deze school met leerlingen uit alle windstreken is heel actief op het gebied van gezondheid, sport en bewegen. Alle kinderen hebben 2x per week gym, er zijn sportactiviteiten na school en de kinderen die nog geen zwemdiploma hebben krijgen zwemles. Veel aandacht ook voor gezonde voeding en dat juichen wij allemaal van harte toe. De toestellen zijn zo gekozen dat ze geschikt zijn om er ook op les te geven. Wij wensen de school, de kinderen én de buurt heel veel beweeg- en speelplezier toe!
Tom Egberts

Het Schipholfonds

Het Schipholfonds wil in de directe omgeving van Amsterdam Airport Schiphol een bijdrage leveren om fysiek bewegen te stimuleren. Naast algemene donaties steunt het fonds grote initiatieven door middel van een donatie die echt het verschil kan maken. De donatie aan DeVier Windstreken is zo’n grote donatie.Het fonds is in 1994 op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol opgericht met als doel de maatschappelijke betrokkenheid van de luchthaven bij de omgeving tot uiting te brengen. Hiertoe ontvangt het fonds jaarlijks een schenking van € 500.000 van de luchthaven. Zie ook www.schipholfonds.nl

 

Contact

Voor meer informatie bel met het secretariaat van het Schipholfonds, tel: 06 46 19 88 18 of kijk op www.schipholfonds.nl.