09
december
2011
|
13:00
Europe/Amsterdam

Flip Nellissen van Schiphol wint Travelution Young Talent Award 2011

Flip Nellissen, Marketeer Passagiersmarketing van Amsterdam Airport Schiphol, heeft 8 december 2011 de Travelution Young Talent Award 2011 gewonnen. Juryvoorzitter Henkjan Smits overhandigde Flip Nellissen de prestigieuze award aan het einde van een feestelijk diner .

Negen talenten

Reisvakblad Travelution startte vorig jaar in samenwerking met drie verkeersbureaus de innovatieve Young Talent verkiezing, waarbij de aandacht uitgaat naar jonge talenten in de reisbranche. Op basis van diverse criteria, zoals communicatieve en commerciële kwaliteiten, creativiteit en vakkennis, werd de uiteindelijke winnaar 2011 bepaald.

Juryrapport

Flip Nellissen blonk volgens de jury “keer op keer uit in onder meer creativiteit, originaliteit en vakkennis”. Hij bevond zich bij alle ‘meetmomenten’ in de top 3 en trok vooral de aandacht met zijn introductiefilm, zijn inspirerende jurypresentatie en zijn tomeloze enthousiasme. Flip Nellissen reageerde enthousiast op zijn verkiezing: “Het is een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.”

Einduitslag 2011

1. Flip Nellissen – Amsterdam Airport Schiphol

2. Ivo Steffens – transavia.com

3. Dax Denneboom – D-reizen