26
maart
2012
|
12:00
Europe/Amsterdam

Cargill vestigt kantoor op Schiphol

Cargill Nederland heeft met Schiphol Real Estate een huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in gebouw The Outlook op Schiphol Centrum. Cargill is een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel, landbouw en risicomanagement. De overeenkomst gaat in per 1 november 2012 en heeft betrekking op circa 8.000 m² kantoorruimte aan de Evert van de Beekstraat 364.

Cargill vestigt op de nieuwe locatie op Schiphol Centrum een centraal kantoor voor Nederland en brengt hier de medewerkers van twee Amsterdamse kantoren en kantoren in Schiedam, Wormer en Zaandam bij elkaar met het doel de onderlinge communicatie en connectiviteit te optimaliseren.

The Outlook

The Outlook is een modern kantoorgebouw van in totaal 34.000 m² verdeeld over zes verdiepingen.

Het kantoorgebouw is een ontwikkeling en investering van Schiphol Real Estate. Andere huurders zijn o.a. Microsoft, SADC, de Rijksgebouwendienst, theGROUNDS en PNO Consultants.

Over Cargill

Cargill is een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel, landbouw en risicomanagement. Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Cargill B.V. heeft circa 2.300 werknemers in dienst en hoort bij de 20 grootste bedrijven van Nederland. Voor meer informatie: www.cargill.nl

Over Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van -, het beleggen in - en de exploitatie van commercieel vastgoed. Schiphol Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.