17
augustus
2016
|
10:58
Europe/Amsterdam

Bernardo Gogna benoemd tot Capital Programme Director

Bernardo Gogna (54) is benoemd tot Programme Director bij het Capital Programme van Schiphol Group. Gogna heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationaal architectuur- en programma-management. Hij is als senior vice-president and director of global aviation verbonden aan internationaal ingenieursbureau AECOM. Vanaf 1 september a.s. start hij zijn werkzaamheden voor Schiphol.

Capital Programme

Schiphol staat aan de vooravond van verschillende uitgebreide infrastructurele investeringsprojecten, zoals de bouw van een nieuwe pier en terminal, aanpassingen aan de landzijdige infrastructuur en parkeerfaciliteiten en de verbeteringen aan het trein- en busstation. Deze projecten worden integraal gemanaged vanuit het Capital Programme.

Bernardo Gogna

“Bernardo heeft veel ervaring met infrastructurele projecten zowel op airside als landside. Als programmadirecteur bij New Doha International Airport in Qatar was hij van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van de luchthaven. Daarnaast heeft hij bijdragen geleverd aan diverse internationale projecten zoals Istanbul New Airport, Fiumicino North Masterplan en Philadelphia International Airport. Met zijn dynamische persoonlijkheid, drive, ambitie en passie voor de luchtvaart denken we dat hij de ideale persoon is om dit complexe en grootschalige programma op Schiphol te leiden,” aldus directielid Birgit Otto van Schiphol Group.