03
mei
2012
|
13:00
Europe/Amsterdam

BannerXpress op Schiphol breidt uit

Schiphol geeft vijf meter breed spandoek weg

Vanwege het grote succes van ‘s werelds eerste spandoekautomaat op een luchthaven breidt de BannerXpress uit op Schiphol. Maar liefst 5000 mensen printten het afgelopen half jaar hun eigen spandoek. De twee nieuwe spandoekautomaten staan in Aankomst 1 en 3.

Post je spandoek

Vanwege het grote succes van de spandoekautomaat en de uitbreiding van het aantal automaten start Schiphol vandaag een Facebookactie. Schiphol beloont de meest creatieve tekst met een bijna vijf meter breed spandoek. Deelnemen aan de actie kan door de spandoektekst: ‘Thuiskomen voelt als….’ op de Facebookpagina van Amsterdam Airport Schiphol af te maken.

Maak je spandoek op Schiphol

Bij de BannerXpress kan men in een aantal minuten een spandoek maken. In slechts vijf stappen is het persoonlijke spandoek gereed. Allereest kiest men het formaat. Dit kan variëren van small (40 cm breed) tot extra large (bijna 5 meter breed). De hoogte van alle doeken is 30 cm. Na het kiezen van het formaat kiest men een achtergrond en thema. Daarna voert men de gewenste tekst in. Na betaling via pin of creditcard wordt het spandoek op canvas uitgeprint. De kosten voor een klein spandoek bedragen EUR 3,95, voor een medium spandoek betaalt men EUR 9,95, een large formaat kost EUR 14,95 en een extra large formaat kost EUR 19,95.

De spandoekautomaat is ontwikkeld door het Amsterdamse bedrijf BannerXpress B.V.. Schiphol plaatste de eerste spandoekautomaat op een luchthaven in november 2011 in Aankomst 2.

Kijk ook voor meer informatie op Schipholtv: http://bit.ly/IwX1Yu