23
januari
2023
|
14:19
Europe/Amsterdam

Banenmarkt op Schiphol om extra operationeel personeel te werven

Samenvatting

Vanwege de aanhoudende behoefte aan personeel wordt er op zaterdag 4 februari tussen 10.00 en 15.00 uur opnieuw een banenmarkt op Schiphol georganiseerd. De banenmarkt is een samenwerking tussen Royal Schiphol Group, Luchtvaart Community Schiphol (LCS), UWV, Werkgeversservicepunt (WSP) Groot-Amsterdam, gemeente Haarlemmermeer en Regionaal Werkcentrum (RWC) Groot-Amsterdam. 
Ruim 40 werkgevers zijn aanwezig om in gesprek te gaan over de openstaande vacatures. Bij sommige bedrijven ligt het contract zelfs al klaar!

Banen voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten 
De banenmarkt is bestemd voor werkenden, werkzoekenden, scholieren, schoolverlaters, studenten en oud-studenten van mbo-scholen uit de gehele Randstad. Maar uiteindelijk is iedereen die kan en wil werken welkom op Schiphol, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Iedereen die op Schiphol werkt zet zich elke dag keihard in om alle reizigers een goede passagierservaring te geven. Dat mag je van ons verwachten. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die hier op deze fantastische werkplek aan mee willen helpen.

Esmé Valk, directeur HR bij Royal Schiphol Group

Overwegend operationele vacatures 

Om de problematische wachtrijen van vorig jaar op te lossen, is er een uitgebreide wervingscampagne gestart, samen met de beveiligingsbedrijven op Schiphol, om meer beveiligingsmedewerkers te werven. Naast beveiligers is er ook veel vraag naar ander operationeel personeel. We zijn vooral op zoek naar operationele medewerkers tot en met mbo-4 niveau in de (vlucht-)afhandeling, logistiek, facilitaire dienstverlening, beveiliging, techniek, schoonmaak, horeca en retail. Denk hierbij aan functies als: 

grondsteward(ess) 
passenger assistant 
aircraft mechanic 
platformmedewerker 
bagagemedewerker 
horecamedewerker 
logistiek medewerker/coördinator 
loodsmedewerker 
buschauffeur 
(aspirant) luchthavenbeveiliger 
schoonmaakmedewerker 
customer service attendant 
sales assistant 

We willen graag laten zien hoe leuk het is om te werken in de luchtvaart en hoe groot de verscheidenheid aan functies op Schiphol is. Bij sommige werkgevers kun je het werk op de banenmarkt ook echt ervaren. 

Aanmelden 
Geïnteresseerden voor de banenmarkt kunnen zich aanmelden via deze link. We willen graag voor iedereen voldoende tijd hebben, vandaar dat we werken met vier tijdsloten tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Locatie en route 
De banenmarkt wordt gehouden in het Atrium van kantoorgebouw The Base, Evert van de Beekstraat 104 op Schiphol-Centrum. Klik hier voor een routebeschrijving.