07
september
2011
|
11:00
Europe/Amsterdam

Aanbesteding Schiphol Valet Parking gewonnen door D&B The Facility Group

Amsterdamse onderneming wint aanbesteding door innovatieve en duurzame plannen

D&B The Facility Group verzorgt met ingang van 1 september 2011 Schiphol Valet Parking op Amsterdam Airport Schiphol. Deze integraal facilitair dienstverlener won de Europese aanbesteding, onder meer door innovatieve oplossingen op het gebied van diensten en duurzaamheid.

Otto Ambagstheer, Directeur Business Area Consumers van Schiphol Group: “Wij kijken uit naar de nieuwe samenwerking. Deze nieuwe partner heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

De 5 STAR Experience van D&B The Facility Group sluit uitstekend aan bij de belangrijkste doelgroep van Schiphol Valet Parking, de zakelijke passagiers. D&B The Facility Group gaat gebruik maken van ‘gastmanagementsystemen’, zoals ze ook toegepast worden in vijfsterrenhotels. D&B The Facility Group springt er bovendien uit door hun aandacht voor Corporate Responsibility en introduceert ‘het groene rijden’, waarmee een CO2-reductie wordt gerealiseerd. Al met al past deze aanbesteding uitstekend in ons streven om Europe’s Preferred Airport te zijn en te blijven.”

D&B The Facility Group CEO Bas Hertz is enthousiast over de nieuwe activiteiten op Schiphol: “Voor D&B The Facility Group is de samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze snelgroeiende onderneming. Samen met Schiphol willen we valet parking en servicebeleving naar een nog hoger niveau brengen”.

Schiphol Valet Parking

Schiphol Valet Parking maakt het voor reizigers mogelijk om de auto bij aankomst op de luchthaven direct voor de vertrekhal af te geven. Wanneer de klant terugkomt staat de auto weer klaar voor vertrek en kan de reiziger zonder vertraging zijn reis vervolgen. Jaarlijks worden er tussen de 35.000 en 40.000 auto’s geparkeerd door de valet parkers van Schiphol.

D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is met haar diensten goed vertegenwoordigd in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De klantenportefeuille van deze jonge, hard groeiende onderneming is samengesteld uit met name beursgenoteerde ondernemingen, advocatenkantoren en adviesorganisaties.